Siirry sisältöön

Kiinnostavatko kiertotalouden edistämistyön tulokset? Miten jätekuonasta tehdään rakennuspalikoita? Mihin rakennusten energiatehokkuustoimenpiteisiin kannattaa panostaa? Miten saadaan biojätteistä ja lietteistä lannoitteita, polttoainetta sekä energiaa? Miten biojätteen erilliskeräystä on edistetty? Miten klusterit ja innovaatioekosysteemit ovat tukeneet kehitystä? Miten nuoret voivat oppia kiertotaloutta pelillisesti? Miten saamme kiertotaloudesta liiketoimintaa?


Tule kuulemaan neljän hankkeen tuloksia 22.-23.11.2022 Lappeenrantaan. Tilaisuuteen voi myösosallistua etänä. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden järjestävät Lappeenrannan kaupunki yhdessä Green Net Finlandin, Metropolia ammattikorkeakoulun, Lahden kaupungin, Helsingin seudun ympäristöpalveluiden, Miksei Mikkelin, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:n, Metsäsairilan sekä Uutta elämää group kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Tiedote: Kiertotalous- ja innovaatiotoiminnan saavutuksia Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa, Päijät-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla ja miten tästä eteenpäin?(siirryt toiseen palveluun)