Siirry sisältöön

Tämä saavutettavuusseloste koskee Motivan ylläpitämää www.teollisetsymbioosit.fi -sivustoa, ja se on laadittu 11.5.2023. Teollistet symbioosit -sivusto on Kiertotalous-Suomen kumppanisivusto ja se on osa Kiertotalous-Suomen toimintaa.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Olemme arvioineet sivuston saavutettavuuden WCAG 2.1 A-, AA ja AAA-tason saavutettavuusvaatimusten näkökulmasta.

Sivusto täyttää vaatimukset kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Saavutettavuuspuutteita saattaa esiintyä esimerkiksi KiSun tilaisuuksien tallennemateriaaleissa, kuten ppt- tai pdf-muotoisissa liitetiedostoissa tai videoiden tekstityksissä sekä kuvissa, joissa on tekstiä.

Ei-saavutettavia sisältöjä voi pyytää saavutettavassa muodossa. Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta info@kiertototaloussuomi.fi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro havaitsemastasi saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit jättää yhteydenottolomakkeella(siirryt toiseen palveluun).

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle yllä mainitulla verkkolomakkeella. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään: www.saavutettavuusvaatimukset.fi(siirryt toiseen palveluun)(siirryt toiseen palveluun)

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
saavutettavuus@avi.fi(avautuu uuteen ikkunaan)(avautuu uuteen ikkunaan)
puh. vaihde 0295 016 000

Kiertotalous-Suomi